Zucchinipasta carbonara

pasta zucchini carbonara

Gjør pastaen litt sunnere ved å bytte ut noe av pastaen med zucchinipasta.

Ingredienser: 

 

160 g ukokt spaghetti

800 g zucchini

300 g skinke

4 ss parmesan

4 egg

2 ss hakket fersk timian

1 ss olivenolje

Oppskriften gir 4 serveringer á:

 

Kcals: 347

Fett: 10,2 g

Karbohydrater: 36,3 g

Protein: 29 g

Fremgangsmåte: 

  1. Kutt zucchinien i avlange biter (skal liksom ligne på spaghetti)
  2. Visp sammen egg, 2 ss parmesan og timian i en liten bolle
  3. Kok opp spaghettien som anvist på pakken
  4. Når det gjenstår ca 2 minutter koketid, tilsett zucchinien
  5. Fjern vannet ved bruk at et dørslag og ha spaghettiblandingen tilbake i kjelen
  6. Tilsett oljen
  7. Bland eggeblandingen i spaghettien på veldig svak varme, rør innimellom
  8. Kutt skinka i små biter og steik den
  9. Når egget har blitt fast, server pastaen
  10. Tilsett skinke og topp det hele med litt revet parmesan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *