Zucchinipasta carbonara By Helga Marie Løvenskiold KvesethIn Middag, OppskrifterPosted november 29, 20190 Comment(s) Gjør pastaen litt sunnere ved å bytte ut noe av pastaen med zucchinipasta. Ingredienser: 160 g ukokt spaghetti800 g zucchini300 g skinke4 ss parmesan4 egg2 ss hakket fersk timian1 ss olivenolje Oppskriften gir 4 serveringer á: Kcals: 347Fett: 10,2 gKarbohydrater: 36,3 gProtein: 29 g Fremgangsmåte: Kutt zucchinien i avlange biter (skal liksom ligne på spaghetti)Visp sammen egg, 2 ss parmesan og timian i en liten bolleKok opp spaghettien som anvist på pakkenNår det gjenstår ca 2 minutter koketid, tilsett zucchinienFjern vannet ved bruk at et dørslag og ha spaghettiblandingen tilbake i kjelenTilsett oljenBland eggeblandingen i spaghettien på veldig svak varme, rør innimellomKutt skinka i små biter og steik denNår egget har blitt fast, server pastaenTilsett skinke og topp det hele med litt revet parmesan