Zucchinipasta bolognese By Helga Marie Løvenskiold KvesethIn Middag, OppskrifterPosted januar 8, 20200 Comment(s) Mmmmmmmm diiiiiiigg! Ingredienser: 160 g ukokt spaghetti800 g zucchini400 g karbonadedeig400 g tomatsaus4 ss parmesan Oppskriften gir 4 serveringer á: Kcals: 384Fett: 12,7 gKarbohydrater: 38,5 gProtein: 29,7 g Blokker: K-4 : P-4 : F-4 Fremgangsmåte: Kutt zucchinien i avlange biter (skal liksom ligne på spaghetti)Kok opp spaghettien som anvist på pakkenNår det gjenstår ca 2 minutter koketid, tilsett zucchinienFjern vannet ved bruk at et dørslag og ha spaghettiblandingen tilbake i kjelenTilsett oljenStek kjøttdeigen og tilsett tomatsausenSmell alt på en tallerken og topp retten med revet parmesan