Zucchinipasta bolognese

pasta bolognese

Mmmmmmmm diiiiiiigg!

Ingredienser: 

 

160 g ukokt spaghetti

800 g zucchini

400 g karbonadedeig

400 g tomatsaus

4 ss parmesan

Oppskriften gir 4 serveringer á:

 

Kcals: 384

Fett: 12,7 g

Karbohydrater: 38,5 g

Protein: 29,7 g

 

Blokker: K-4  :  P-4  :  F-4

Fremgangsmåte: 

  1. Kutt zucchinien i avlange biter (skal liksom ligne på spaghetti)
  2. Kok opp spaghettien som anvist på pakken
  3. Når det gjenstår ca 2 minutter koketid, tilsett zucchinien
  4. Fjern vannet ved bruk at et dørslag og ha spaghettiblandingen tilbake i kjelen
  5. Tilsett oljen
  6. Stek kjøttdeigen og tilsett tomatsausen
  7. Smell alt på en tallerken og topp retten med revet parmesan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *