Torskecurry

Digg torsk til kalde høstdager

Ingredienser: 

 

600 g torskefilet

130 g løk

160 g paprika

200 g blomkål

400 g kokosmelk

60 g curry paste

150 g fullkornsris

 

Koriander, salt og pepper til smak

Oppskriften gir 4 serveringer á:

 

Kcals: 382

Fett: 11,3 g

Karbohydrater: 38,5 g

Protein: 31,1 g

 

Blokker: K-4  :  P-4,5  :  F-4

Fremgangsmåte: 

  1. Hakk alle grønnsakene
  2. Brun løken i panna
  3. Tilsett de andre grønnsakene og stek dem litt
  4. Tilsett kokosmelk, curry paste og torsk
  5. Kok opp og la det småkoke til torsken er gjennomstekt
  6. Kok opp ris til anvist på pakningen
  7. Tilsett gjerne litt koriander for smak
  8. Smak til med salt og pepper

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *