Torsk med søtpotet- og gulrotmos

søtpotet, torsk, tomat, asparges, middag

Sunt og godt fiskemåltid

Ingredienser: 

 

300 g gulrot

800 g søtpotet

20 g smør

100 g matfløte

1 pakke hakkede tomater (390 g)

150 g løk

20 g basilikum

75 g skinke

600 g torsk

200 g asparges

Salt og pepper og div til smak

Oppskriften gir 4 serveringer á:

 

Kcals: 534

Fett: 12,7 g

Karbohydrater: 57,7 g

Protein: 40,9 g

Blokker: K-6  :  P-6  :  F-4

Fremgangsmåte: 

  1. Kutt søtpoteter og gulrøtter i små biter og kok det til det blir mykt
  2. Mos søtpotetene og gulrøttene med en gaffel eller stavmikser
  3. Bland inn smør, fløte, salt og pepper
  4. Kutt skinka og løken i biter og stek det
  5. Bland inn de hakkede tomatene og varm opp, smak til med salt og pepper
  6. Stek torsken på hver siden, tilsett gjerne litt olje salt og pepper
  7. Stek aspargesen 
  8. Smell alt på en tallerken og njuuut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *