Torsk med søtpotet- og gulrotmos By Helga Marie Løvenskiold KvesethIn Middag, OppskrifterPosted mars 24, 20200 Comment(s) Sunt og godt fiskemåltid Ingredienser: 300 g gulrot800 g søtpotet20 g smør100 g matfløte1 pakke hakkede tomater (390 g)150 g løk20 g basilikum75 g skinke600 g torsk200 g aspargesSalt og pepper og div til smak Oppskriften gir 4 serveringer á: Kcals: 534Fett: 12,7 gKarbohydrater: 57,7 gProtein: 40,9 gBlokker: K-6 : P-6 : F-4 Fremgangsmåte: Kutt søtpoteter og gulrøtter i små biter og kok det til det blir myktMos søtpotetene og gulrøttene med en gaffel eller stavmikserBland inn smør, fløte, salt og pepperKutt skinka og løken i biter og stek detBland inn de hakkede tomatene og varm opp, smak til med salt og pepperStek torsken på hver siden, tilsett gjerne litt olje salt og pepperStek aspargesen Smell alt på en tallerken og njuuut