Personlig Trening

Monolitten CrossFit tilbyr personlig trening på Oslo vest. Vi hjelper deg å bygge vaner som du kommer til å ha resten av livet. Ønsker du ett opplegg som er skreddersydd for deg og dine mål er personlig trening overlegent det beste alternativet. 

En god personlig trener er både coach, motivator og medmenneske.

Mennesker er unike og har forskjellige utfordringer. På Monolitten CrossFit har vi coacher som har jobbet med mange ulike mennesker. Vi kan ikke bare faget vårt; vi kan også lytte, sette oss inn i andres situasjon og gi deg en god opplevelse, samtidig som du får de resultatene du ønsker!

PASSER DETTE FOR MEG?

  • Det beste alternativet: Personlig trening er det beste alternativet for de fleste. Med en trener som fokuserer kun på deg og dine mål vil man definitivt få den største fremgangen.

  • Fleksibel timeplan: Tren på tider som passer for deg. Personlig trening kan skreddersys timeplanen din. 
  • Vi sørger for at du utvikler god og trygg teknikk: Det individualiserte programmet tar høyde for dine styrker og svakheter. Dette senker skaderisikoen og gir bedre resultater. 

  • Sett deg mål: Se bra ut, føl deg bra, lev sunnere… Uansett hvilke grunner du har for å være her, så vil vi hjelpe deg med å identifisere målene dine, og bidra til at du når dem. Regelmessig trening og målsamtaler med coachen vil styrke forpliktelsene du har til dine egne mål.    

  • Kostholdscoaching: Det du spiser har mye å si for om du lykkes. Coachen din kan hjelpe deg med kostholdsveiledning.

  • Utvikle spesifikke ferdigheter: Ønsker du å perfeksjonere din pull-up, mestre en muscle-up eller spikre din handstand push-up? Trening med en PT er en ypperlig måte for å forbedre de spesifikke ferdighetene du bruker i CrossFit.

  • Spesielle behov: Personlig trening er enda viktigere for deg som har en skade og trenger ekstra oppfølging,  eller av andre grunner trenger trening i eget tempo.
Vi tilbyr trening med PT i Oslo