Har funnet den beste versjonen av seg selv gjennom CrossFit

Gro Anita

Gro Anita (50) fra Bærum startet medlemskapet på Monolitten CrossFit i oktober 2019. Før det hadde hun hatt en periode over flere år uten trening. Hun gikk fra å spille tennis, drive med landeveissykling og trene på treningssenter til å ikke trene noe som helst. 

  • Jeg mistet motivasjonen veldig når jeg kom i tidlig overgangsalder. Da sluttet jeg egentlig med trGro Anita ening over natta. Det førte til at jeg ble veldig sliten og uopplagt, forteller Gro Anita. 

Et ønske om et aktivt liv både for seg selv og barna gjorde at Gro Anita fikk motivasjon når hun kom over treningsprogrammet vårt «ditt nye jeg». «Ditt nye jeg» er et program hvor en gruppe med mennesker blir introdusert for CrossFit i gruppetimer og sammen med personlig trener.

  • De som kommer på «ditt nye jeg» har det samme utgangspunktet. Alle trenger den samme teknikkinnføringen. Det funket veldig fint for meg å starte sammen med noen andre.

I begynnelsen var Gro Anita spent på treningsformen CrossFit. Hun hadde hørt at mange CrossFit utøvere ble skadet og at det var et ganske tøft miljø. Det gikk raskt opp for henne at det var langt fra sannheten. 

  • Jeg ble veldig positivt overrasket. Det viste seg at CrossFit er for alle slags folk og det er rom for alle. På gruppetimer på Monolitten er vi få personer og coachen følger opp alle sammen, så det føles veldig trygt. Jeg har vært på gruppetimer på andre treningssentre hvor man er mange fler med mindre oppfølging. 

På Monolitten forteller Gro Anita at hun føler seg sett og ivaretatt. I dag er hun veldig takknemlig for at hun ble med på «ditt nye jeg»-programmet. Det viktigste for henne var å bli kjent med de andre medlemmene. Nå avtaler hun å møte opp på timer med andre, slik at treningen blir med forpliktende. 

Mer energi og godt humør er på listen over ting som har endret seg for Gro Anita etter at hun startet med CrossFit. En annen er at hun har funnet tilbake til den beste versjonen av seg selv. 

  • Jeg har aldri vært sterkere eller i bedre form enn det jeg er i dag. Det er et hav av forskjell fra hvordan jeg hadde det tidligere. En bonus er når jeg møter noen jeg ikke har sett på lenge, som kommenterer at jeg ser godt ut. 

Vil du komme i gang med trening på en trygg og motiverende måte? Book en gratis introsamtale med oss. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *