Burger med blåmuggost By Helga Marie Løvenskiold KvesethIn Middag, OppskrifterPosted desember 9, 20190 Comment(s) En diiiiiiigg burger med deilig blåmuggost. Ingen har sagt man ikke kan spise burger selv om man passer på kostholdet! Ingredienser: 400 g karbonadedeig1 egg100 g ostpepper 4 ciabattaer100 g løk200 g skinke40 g blåmuggost 400 g tomat200 g paprika400 g agurk 400 g salat Oppskriften gir 4 serveringer á: Kcals: 590Fett: 21,9 gKarbohydrater: 52,5 gProtein: 42,8 g Blokker: K-6 : P-6 : F-7 Fremgangsmåte: Sett ovnen på 200 graderKutt søtpotet i biter, legg dem på et stekebrett og stek til de er gyldne, pass på de kan stekes ujevnt. Kanskje 20 minBland kjøttdeig, raspet gulost, egg og pepper sammen til en masseDel i 4 like store deler og form dem til burgereStek dem på relativt høy varme på hver side slik at de blir gyllenbruneSkru ned varmen og legg litt blåmuggost på toppenSett på ett lokk og la de ligge til burgerne er gjennomstekt og osten smeltet (OBS! Osten smelter plutselig veldig raskt)Kutt skinke og løk i biter og stek demVarm opp ciabattaene Kutt opp salatSett sammen burgerne og enjoy