5 grunner til å IKKE gå på vekta

Det kan hende du har lagt merke til at klærne dine føles litt strammere, det virker som du ikke har energi, og du er veldig oppmerksom på kroppen din. Du hopper på badevekta for å få bekreftet hvordan du føler deg og lufta går ut av deg med det samme. Du tenker tilbake på den tida hvor du følte deg bra og du vil så gjerne tilbake dit…

Read More »

Er du en “Cherry picker”?

Cherry Picking – et kjent begrep innen CrossFit.

Det er det å velge om du skal trene eller ikke basert på hva økta (WODen) er.
Du håndplukker treningsøkter som ser ut til å bekrefte din tro på hva du er, eller ikke er i stand til å gjøre, hva du “trenger” eller “ikke trenger” å gjøre, hva som virker “ekstremt”, eller hva som gjør deg i bedre form.

Dette er et dårligere alternativ enn å basere det på din ukentlige timeplan.

Selektivt treningsbesøk er en vei til det såkalte platået.

Read More »

Hva som skal til for å bli slank

Å oppnå din ideelle kroppskomposisjon er ikke en enkel ligning, men det er ikke alltid rakettforskning heller🚀

Klikk på linken for å lære mer om alle faktorene som spiller en rolle når du ønsker å endre kroppskomposisjon og ta målene dine til neste nivå.

Read More »

EN NY NORMAL

Vi tror på trening som fortsetter å utfordre deg og bygge motstandskraften din. Det vil si at vi tror på trening som hjelper deg å bli kvitt begrensningene du setter for deg selv (de som hindrer deg i å oppdage hva du er i stand til) – trening som vekker deg!

Vårt mål er å bygge en boks fylt med mennesker som knuser niesene og nevøene sine i et løp rundt huset, eller setter ny PR i box jump i 60-årene, eller slår hjul godt inn i 70-80årene.

Det er dessverre skapt en dominerende enighet i vårt samfunn/kultur rundt at disse tingene er umulig. Og fordi vi tror på at det ikke er mulig, så er det ikke det. Vi har godtatt denne realiteten og fortsetter å forevige den med våre holdninger og oppførsel.

En av de magiske tingene ved CrossFit er at det tvinger deg til ytterkantene – det skyver deg til terskelen av hva du tror du kan få til. Det eksponerer de historiene du har fortalt til deg selv om hvem du er og hva som er mulig.

Read More »

Hvorfor starte nå?

La oss begynne med å svare på dette spørsmålet med et annet spørsmål: hva har holdt deg tilbake til nå?
Er du redd for at noen på gymmet kommer til å dømme deg? Du vet ikke hvordan du bruker utstyret, eller vet ikke hvordan du utfører de grunnleggende eller komplekse øvelsene? Du er ikke sikker på at du faktisk er i stand til å holde deg til treningen, eller at du kanskje ikke er en “fitnessperson”? Uansett årsak – vi forstår. Ingen er immune; vi er alle mennesker og ingen ønsker å føle seg dømt eller tåpelig.

Read More »

Kontakt oss

Åpningstider
Mandag – Fredag: 06.15 – 21.00
Lørdag: 09.00 – 12.00
Besøksadresse

Husebybakken 28b, 0379 Oslo

Telefonnummer

+47 401 20 107 / 902 38 110